Ми, як цигани в кібітках: переселенців-учасників АТО досі не забезпечили житлом

Переселенці – учасники АТО, які вже майже три роки живуть на Львівщині досі не забезпечені житлом.

«слова»

Крім цього вони не знаходять розуміння у місцевої влади. Про це вони переселенці розповіли під час прес-конференції, повідомляє ІА Дивись.info.

«Спочатку ми поїхали у Жидачівський район. Потім зиму жили у Полтавській області. Зараз живемо у Самбірському районі. Ми, як цигани в кібітках. Мене у Жидачівському районі спитали чого я сюди приїхала. А я сама звідси родом. Коли почалася мобілізація 80 повісток на село, де ми жили прийшло - всі масово повідправляли дітей на заробітки до Москви і Пітера, зате ходять у вишиванках. А мій чоловік добровільно пішов служити, сам попросився. Нам немає куди вертатися - там усе розграбовано. Ми не бідували - чоловік на шахті все життя пропрацював. Психологічно я там не зможу більше жити»? - розповіла дружина учасника АТО з Луганщини Ірина Пасєка.

«Я приїхала до Львова в березні 2014 року з двома дітьми. Думала, що на кілька місяців. Взяла з собою лише кілька сумок. Вже півтора роки я добровільно служу в армії. Ми не переселенці, а бомжі. Мені один чиновник заявив, що він теж квартиру знімає. Але він знімає тому що йому так комфортніше, а мені просто немає де жити», – додає  переселенка з Криму, військовослужбовець, Інеса Вишнякова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: