На скільки готові українські комунальники до зими

Українські комунальники підготували до опалювального сезону трохи більш як 50% житлового фонду і продовжують підготовку до зими об`єктів соціальної сфери.

Українські комунальники підготували до опалювального сезону трохи більш як 50% житлового фонду і продовжують підготовку до зими об`єктів соціальної сфери, передає УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, про це сказав заступник міністра Едуард Кругляк під час селекторної наради з регіонами.
«До опалювального сезону готові 82 603 будинки, а це 51,1% від плану. З об`єктів соціальної сфери готові 18563 об`єкти, а це 50,8%», - цитує Кругляка прес-служба. За його словами, загалом до зими потрібно підготувати 161706 будинків і 36 тис. об`єктів соціальної сфери, включаючи дитячі садки, лікарні, школи.
У прес-службі також зазначили, що на поточний момент до зими готові 53% котелень (11142 котельні), 10873 км теплових мереж, 2993 теплові пункти, 52% каналізаційних мереж, понад 50% насосних станцій.
«До роботи в зимовий період підготовлено понад 2,7 тис. одиниць спецтехніки, а також 1913 одиниць додаткової спецтехніки від сторонніх організацій за укладеними договорами. Заготовлено близько 73 тис. одиниць шанцевого інструменту і майже 395 тис. тонн посипного матеріалу та реагентів», - сказав Кругляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: