У Львівській обласній раді хочуть перерозподілити гроші, виділені на депутатські допомоги

У Львівській обласній раді пропонують перерозподілити 5,5 млн. грн депутатських допомог на потреби медицини, матеріальні допомоги добровольцям та малозабезпеченим громадянам.

Про це інформує прес-служба ЛОР.

Таке рішення прийняли на засіданні постійної комісії  з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту. Про це повідомив голова комісії Михайло Гичка.

Як відомо, на сесії Львівської облради депутати проголосували за зміни до бюджету. Зокрема з обласної скарбниці було скеровано 5,5 млн. грн депутатам для соціальної допомоги. Ця пропозиція була внесена з голосу, без погодження бюджетної комісії.

«Наша комісія прийняла рішення перерозподілити кошти, виділені депутатам на матеріальні допомоги. З цих грошей ми пропонуємо скерувати 3 млн. грн для закупівлі необхідних препаратів обласним медичним закладам. Ще 1,5 мільйона гривень виділити для допомоги добровольцям, які брали участь в АТО, решту, мільйон гривень – на потреби малозабезпеченим родинам», – повідомив Михайло Гичка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: