У Львові пройде фестиваль активного туризму

hrusha_1474376656

Упродовж 24-26 вересня на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк Погулянка, вул. Вахнянина, 29) відбудеться ІХ Міський фестиваль активного туризму «Манівці», про це повідомили організатори заходу.

У рамках свята активного туризму кожен бажаючий може прийти і безкоштовно випробувати себе у скелелазінні, веслуванні, шнуровій трасі та велотріалі. За словами організаторів, етапи доступні для всіх охочих, незалежно від віку та не вимагають спеціальної підготовки. Також проведуть змагання серед команд підприємств м. Львова, які своїми внесками створили можливість безкоштовної участі дітей, молоді та усіх охочих у заході.

У заключний день фестивалю відбудуться змагання серед команд школярів. Особливу увагу організатори спрямовують на залучення соціально вразливих груп дітей, тому до участі у фестивалі запрошують дітей із сиротинців, інтернатів та громадських об’єднань, які працюють з дітьми.

Окрім того, поряд із традиційними спортивними дистанціями, цього року також облаштували спортивно-атракційне містечко з ексклюзивним обладнанням для заняття бігболом, слеклайном, паркуром, боями сумо, боями на купинах, тренувань на скелелазній груші, піраміді, аербегу, а також для перегонів радіокерованих машин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: