В Росії назвали версії вбивства Жиліна

Слідчий комітет Росії назвав основні версії вбивства лідера проросійської організації «Оплот» Євгена Жиліна, якого застрелили ввечері 19 вересня у Підмосков'ї.

«Пріоритетним є комерційна діяльність, а також не виключаються особисті неприязні стосунки», - йдеться у повідомленні на сайті відомства. При цьому офіційно ім'я загиблого не називається.

Замах стався в ресторані в селищі Горки-2: невідомий розстріляв двох відвідувачів, що сиділи за одним столом, в результаті один з них загинув на місці, другий був важко поранений. За даними слідства, кілер чекав потерпілих за сусіднім столом близько 20 хвилин.

«Після того, як чоловіки прийшли в ресторан і зробили замовлення, кілер підійшов і зробив у них серію пострілів. Зловмисник був ретельно загримований: були накладні вуса, спортивні окуляри, на голові панама, за плечима рюкзак», - уточнили в СКР.

40-річний Жилін активно виступав проти Євромайдану, він обіцяв «розтягти його по шматочках». В Україні розслідували кілька кримінальних справ проти Жиліна. Він втік до Росії. У січні цього року Печерський районний суд Києва заочно його заарештував і оголосив в розшук за підозрою у викраденні людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: