Як бойовики дотримуються перемир’я на Донбасі

За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Але, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод. Про це повідомили у штабі АТО.

Зокрема, на донецькому напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки, Луганського, Майорська, Новоселівки та Верхньоторецького. Окрім того, по Авдіївці окупанти відкривали вогонь з міномету 82-го калібру.

На маріупольському напрямку зафіксовано 8 порушень режиму тиші. В районі Широкиного, Мар’їнки Водяного, Старогнатівки, Богданівки та Павлополя бойовики вели турбуючий вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На луганському напрямку зафіксовано 4 порушення режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів. Окрім того, в районі населеного пункту Новозванівка, з боку населеного пункту Калинове, відбулося бойове зіткнення з ДРГ російсько-окупаційних військ.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 1-го БПЛА.

Враховуючи заходи, які тривають у військових частинах окупаційних військ, можна зробити висновок, що основні зусилля противник зосереджує на посиленні підрозділів першого ешелону, удосконалюючи систему фортифікаційного обладнання позицій і оборонних рубежів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: