З нагоди відкриття Lviv Coffee Festival відвідувачів пригощатимуть кавою та Львівським тортом

zavantazhennya

Цього року фестиваль ювілейний, десятий, і символічно, що він відбудеться у самому серці Львова, на головній вулиці міста – проспекті Свободи 22 – 25 вересня 2016 року.

22 вересня 2016 року з нагоди відкриття 10 ювілейного Lviv Coffee Festival кав'ярня -кондитерська «Лігумінка» приготувала для усіх відвідувачів фестивалю солодкий подарунок - пригощання Львівським тортом!

«Львівський торт покликаний розкрити все різноманіття колоритних галицьких смаків. Тут є і улюблена львів’янами кава, і не менш шанований шоколад, і горішки, і головне — гармонійне поєднання сучасних технологій і давніх традицій випічки. Та головне — у Львівському торті є душа давнього міста, яке може похвалитися кондитерським різноманіттям», - розповіла Роксолана Плахтій, директор ТМ «Лігумінка».

Минулого року, спеціально до Lviv Coffee Festival разом із ковалями було створено величезну 20-літрову джезву, у якій каву заварив італієць Давіде Берті, чемпіон світу 2015 року з приготування кави у джезві. Цьогоріч каву знову заварять у цій джезві та пригостять усіх, хто завітає на відкриття фестивалю на проспект Свободи 22 вересня 2016 року.

«Думаємо, що це стане хорошою традицією і кожного року ми відкриватимемо Lviv Coffee Festival заварюванням кави у нашій величезній джезві, і усі охочі зможуть насолодитися запашною кавою та пригоститися Львівським тортом. Ми сподіваємося, що кожен відвідувач зможе знайти щось своє особливе у нашому фестивалі, поринути в атмосферу міста, зустрітися за кавою з друзями та рідними. Тож чекаємо усіх на каву до Львова», - розповів Андрій Сидор, директор LvivCoffee Festival.

Вперше у рамках Lviv Coffee Festival відбудеться І Міський День Еклерів. Неймовірно смачні, з найрізноманітніш ими начинками – організатори планують влаштувати справжній еклерний рай на площі Музейній! А ще в ці дні відбудеться конкурс на найкращий еклер Львова – до участі запрошені творчі кулінари, які не бояться продемонструвати свої вміння. Співорганізоторо м Міського Дня Еклерів є пекарня-кондитер ська Shoco.

У рамках Lviv Coffee Festival вже вдруге відбудеться Kulchytsky Coffee Cup - це серія чемпіонатів, які об’єднують кращих баріста України. Зокрема, будуть проведені чемпіонати з альтернативного каптестингу - чемпіонат з «кавової» пам'яті, чемпіонат бариста (класика), II чемпіонат України з помелу кави. Також вперше у рамках Kulchytsky Coffee Cup відбудеться Український командний кавовий чемпіонат – веселі кавові квести протягом трьох днів фестивалю.

Також протягом чотирьох днів фестивалю відбудуться: КаваEXPO - презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії; Кавовий ярмарок, де кав’ярні та кавові бренди облаштують міні-версії своїх закладів просто неба та презентують все найкраще; Кавова велоМИЛЯ, яка об’єднає велофанів та кавоманів, які проїдуть старовинними вулицями міста; тур кав’ярнями Львова, у рамках якого оберуть найкращу кав’ярню міста Лева.

До слова, у зв’язку із заходами, які будуть відбуватися у рамках Lviv Coffee Festival, частково буде перекрито пішохідну зону проспекту Свободи, тож організатори приносять вибачення за завдані незручності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: