Діти Героїв АТО з Дніпра зустрілись із керівництвом Львівщини

Сьогодні, 21 вересня, до Львівської ОДА завітали діти учасників АТО із Дніпропетровької області, які приїхали до Львова в рамках акції «Улюблена країна». Із малечею зустрілась заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Маріанна Вільшинська та засновник благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» Петро Колодій.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«Я пишаюся знайомством із вами, адже ви – діти героїв, які захищають нашу державу від ворога. Маю надію, що це була ваша перша, але точно не остання поїздка до Львова», - привітала дітей Маріанна Вільшинська.

Окрім того, гостям із Дніпропетровщини вручили подарунки від Львівської облдержаднімінстрації та організаторів проекту «Мій тато захищає Україну». У свою чергу, діти подарували керівництву ОДА унікальну книгу – альманах про місто Дніпро, а також сувеніри ручної роботи.

Нагадуємо, що цими вихідними до Львова на чотириденний відпочинок завітали 28 дітей захисників із Дніпропетровщини. Під час подорожі до Львова маленькі дніпряни побували на стадіоні «Арена-Львів», в Дитячому парку святкування днів народжень “Дитяча Планета”, у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, у Львівській опері, Ботанічному саду та на верхівці міської ратуші. Для дітей також провели цікаві майстер-класи з виготовлення декоративної продукції, численні екскурсії та багато іншого.

Варто зазначити, що у серпні цього року відбулася аналогічна поїздка сімей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні із Львівщини до Дніпра, де вже зовсім скоро діятиме Дніпропетровський осередок соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: