Комунальні теплоенергетики Львівщини мають заборгованість у сумі 13,4 мільйона

Станом на вівторок, 20 вересня, на восьми підприємствах комунальної теплоенергетики області склалася незадовільна ситуація з розрахунками за розподіл природного газу перед ПАТ "Львівгаз". З них, лише три дотримуються графіку погашення заборгованостей.

Станом на вівторок, 20 вересня, на восьми підприємствах комунальної теплоенергетики області склалася незадовільна ситуація з розрахунками за розподіл природного газу перед ПАТ «Львівгаз». З них, лише три дотримуються графіку погашення заборгованостей.

Про це повідомили в департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Так, ЛКП «Залізничнетеплоенерго», ЛМКП «Львівтеплоенерго», КП «Стебниктеплокомуненерго», КП «Трускавецьтепло», КП «Дрогобичтеплоенерго», КП «Бориславтеплоенерго», КП «Стрийтеплоенерго», КП «Бродитеплоенерго» мають заборгованість перед ПАТ «Львівгаз»у сумі 13,4 млн грн.

За словами в.о. директора департаменту Назарія Романчука, несвоєчасне погашення даної заборгованості може призвести до нарахування ПАТ «Львівгаз» пені, штрафних санкцій та призвести до відсутності газопостачання на теплопостачальні підприємства.

«Між вищеназваними теплопостачальними підприємствами та ПАТ "Львівгаз" було укладено договори реструктуризації заборгованості за розподіл природного газу терміном до кінця жовтня 2016 року. Проте, КП "Трускавецьтепло", КП "Дрогобичтеплоенерго", КП "Бориславтеплоенерго", КП "Стрийтеплоенерго", КП "Бродитеплоенерго" не в повній мірі виконують свої зобов’язання відповідно до укладених договорів», - розповідає Назарій Романчук.

Враховуючи вищевикладене, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка доручив керівникам територій забезпечити дотримання підприємствами-боржниками своїх зобов’язань перед ПАТ «Львівгаз» відповідно до укладених договорів реструктуризації заборгованості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: