Влада Литовченко керуватиме Вишгородським заповідником

14370393_1794583700822431_3132118584640153794_n1_resized

Директором Вишгородського історико-архітектурного заповідника обрали Владу Литовченко.

Про це повідомляє prostir.museum.

19 версеня 2016 року в Управлінні культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації відбулось засідання конкурсної комісії з добору кандидатів на вакантні посади директорів КЗ КОР «Меморіальний музей ім. І.С. Козловського» та Вишгородського історико-культурного заповідника.

За результатами конкурсу музей очолить Флисюк Ірина Миколаївна (яка була в.о. директора і єдиним кандидатом на посаду директора музею, що знаходиться в с. Мар`янівка Васильківського району).

Директором заповідника було обрано Владу Володимирівну Литовченко.

За крісло директора Вишгородського історико-культурного заповідника разом з Владою Литовченко змагалася Ірина Пироженко, що очолювала заповідник від часу його створення у 1994 році. За результатами оцінювання членами комісії кожного кандидата (а відбувається це за Листом оцінювання, розробленим Управлінням культури, національностей та релігії - як пояснив Музейному Простору заступник начальника Управління Віталій Ігорович Томнюк) Ірина Пироженко набрала 14 балів, а Влада Литовченко - 18. Прохідним балом для переможця, за системою, створеною і апробованою органом управління, є 11. У цьому випадку переможцем конкурсу стала Влада Литовченко, яка отримала більше балів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: