Внаслідок авіаудару у Сирії зруйнована лікарня, є жертви

В результаті повітряного удару по клініці у селищі неподалік сирійського Алеппо загинули четверо лікарів, медсестра отримала важкі поранення, про це повідомляє агентство AFP посилаючись на заяву Союзу медичних організацій допомоги Сирії (UOSSM).

В результаті повітряного удару по клініці у селищі неподалік сирійського Алеппо загинули четверо лікарів, медсестра отримала важкі поранення, про це повідомляє агентство AFP посилаючись на заяву Союзу медичних організацій допомоги Сирії (UOSSM).

«Чотири співробітники Союзу медичних організацій  допомоги Сирії знаходилися в двох машинах швидкої допомоги, які були викликані в клініку, щоб взяти деяких пацієнтів на більш спеціалізоване лікування», - йдеться у заяві.

Зазначається, що клініка в селі Хан-Туман була повністю зруйнована ударом,  а  під завалами можуть бути виявлені інші загиблі.

«Будівля має три поверхи, включаючи цокольний поверх. Через інтенсивність обстрілу три поверхи завалилися і повністю зруйновані. Ми поки не знаємо точно, скільки там загиблих», - наголосив представник UOSSM.

Селище Хан-Туман розташоване поблизу міста Орум Аль-Кубра, де в понеділок під повітряні удари потрапили вантажівки із гуманітарною допомогою ООН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: