БПП отримає 24 мільйони, «Самопоміч» 12 мільйонів з бюджету

1026543787

Блок Петра Порошенка отримає 24,7 мільйона гривень, «Самопоміч» - 12,4 мільйона гривень, «Народний фронт» - 25,1 мільйона гривень, Радикальна партія Олега Ляшка - 8,4 мільйона гривень державного фінансування.

Блок Петра Порошенка отримає 24,7 мільйона гривень, «Самопоміч» - 12,4 мільйона гривень, «Народний фронт» - 25,1 мільйона гривень, Радикальна партія Олега Ляшка - 8,4 мільйона гривень державного фінансування.

Таке рішення прийняло Нацагентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні у четвер, повідомила голова відомства Наталя Корчак.

Партії отримають гроші «на фінансування статутної діяльності». За її словами, це кошти у розмірі 25% від загального розміру щорічного державного фінансування.

Не отримують фінансування «Батьківщина» та «Опозиційний блок». «Батьківщина», зі слів пані Корчак, не надала до НАЗК своєї позиції щодо держфінансування (НАЗК не має ні офіційної відмови, ні згоди на отримання партією коштів). «Опозиційний блок», попри публічну заяву про відмову від фінансування, не надав заяву у паперовому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: