Чи буде у Львівській міській раді дитяча кімната?

314cd209cbfdb73c432928129db7d098_l

Під час засідання комісії культури, молодіжної політики та спорту розглянули проект ухвали депутата ЛМР Уляни Пак «Про заходи щодо організації функціонування дитячої кімнати у будівлі Львівської міської ради»

Під час засідання комісії культури, молодіжної політики та спорту розглянули проект ухвали депутата ЛМР Уляни Пак «Про заходи щодо організації функціонування дитячої кімнати у будівлі Львівської міської ради»

Ухвала передбачає створення належних умов для тимчасового перебування дітей відвідувачів, депутатів, працівників Львівської міської ради, які мають право на перебування в адміністративній будівлі Львівської міської ради, а також дотримання європейських стандартів та зміцнення сімейних цінностей.

Як зазначила депутат Львівської міської ради Уляна Пак:

«Коли я стала депутатом, почала помічати, що в раду щодня приходить багато батьків, особливо матусь із дітьми. Перш за все це стосується ЦНАПу, де діти часом годинами змушені чекати, поки їх батьки завершать необхідні справи. Тому важливо створити умови, щоб дитина від цього не страждала, а відчувала свою особливу цінність для батьків і міцний зв'язок з ними. Зауважу, що все менше жінок засиджуються у відпустках з догляду за дітьми і змушені поєднувати материнство із роботою. Тому така дитяча кімната є просто необхідною, оскільки сприятиме зміцненню сімейних цінностей та стане ще одним кроком у напрямку дотримання європейських стандартів».

Голова постійної депутатської комісії культури, молодіжної політики та спорту Віталій Свіщов зазначив:

«Для нас важливо здійснити відповідні заходи, пов’язані із забезпеченням функціонування дитячої кімнати для тимчасового перебування дітей відвідувачів Центру надання адміністративних послуг. Адміністративно-господарське управління має налагодити функціонування дитячої кімнаті у кабінеті 104-б у приміщенні Львівської міської ради».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: