Мей, Трамп і Клінтон найвпливовіші люди у світі фінансів - Bloomberg

Американське агентство Bloomberg склало щорічний рейтинг найвпливовіших людей у світі фінансів. Про це йдеться на сайті агентства.

Американське агентство Bloomberg склало щорічний рейтинг найвпливовіших людей у світі фінансів. Про це йдеться на сайті агентства, передає канал 112.

Згідно з повідомленням, в цьому році перше місце в рейтингу зайняла прем'єр-міністра Великобританії Тереза Мей, яка очолила британський уряд у липні поточного року.

Як зазначило агентство, Мей було віддано першість, оскільки в умовах фінансової, політичної і економічної плутанини після референдуму про вихід Великобританії з Європейського союзу вона зуміла взяти владу в свої руки і заявила: «Brexit - значить Brexit».

Друге місце в рейтингу розділили кандидати в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп і від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

При цьому варто відзначити, що в цьому році видання не включило в рейтинг американського президента Барака Обаму (в 2015-м у рейтингу він був).

Також у рейтинг увійшли президент Китаю Сі Цзіньпін (4 місце), федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель (6 місце), президент РФ Володимир Путін (30 місце).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: