У Садового обговорили питання побудови першого багаторівневого паркінгу

У Львівській міській раді обговорили питання побудови першого багаторівневого паркінгу.

У Львівській міській раді обговорили питання побудови першого багаторівневого паркінгу.

Члени комісії з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики на своєму засіданні розглянули проект відповіді на петицію «Багаторівневий наземний паркінг у центрі Львова».

Зі слів начальника управління зовнішньо-економічних відносин та інвестицій ЛМР Ольги Сивак, що побудова першого багаторівневого наземного паркінгу передбачається перед Львівським національним університетом ім. І Франка. На наступну сесію уже підготують першу ухвалу, в якій будуть вказані загальні технічні вимоги.

Як зазначив голова комісії Остап Доскіч, члени комісії запропонували при побудові паркінгу створити перед університетом площу.

«Створення площі перед університетом - це загальноєвропейська практика. Майже біля кожного університету є майданчик із зеленими газонами, лавочками, де студенти та відвідувачі можуть проводити час. Задля втілення цієї ідеї ми пропонуємо перенести дорогу з вул. Університетської вище, і таким чином, сполучити вулиці Словацького і Лепкого. На цей час це питання проходить обговорення, чекаємо на висновки управління архітектури», - розповів Остап Доскіч.

Додамо, що створення проекту багаторівневого паркінгу буде розглядатись на громадському обговоренні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: