Вчора львівські пожежники врятували з вогню 13 людей

21 вересня о 18:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку в м. Львові по вул. Городоцька, 247.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.
На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання. Внаслідок пожежі виникло сильне задимлення у будинку, що становило небезпеку для його мешканців. Фахівці ДСНС за допомогою рятувальних пристроїв вивели із сусідніх квартир 3 мешканців, адже люди вже не могли самостійно покинути задимлені приміщення.

Пожежники боролись із вогнем близько 30 хвилин. Протягом цього часу вони вивели із небезпечного будинку 13 жителів, з них 3 дітей аби гарантувати їх безпеку.  Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

О 19:01 пожежу локалізовано і о 19:06 повністю ліквідовано в складі 3-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено та пошкоджено речі домашнього вжитку квартири на площі 35 кв.м. До ліквідації займання залучили 27 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки.
Причину виникнення займання та обставини події встановлюють правоохоронці. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: