Львівські волонтери привезли книжки школярам у зону АТО

147454808857e3d1786c8bc

Школярі сходу отримали книжки з львівського 23-го Форуму видавців. Зокрема літературу передали дітям Станиці Луганської та Лисичанська.

Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

В повідомленні йдеться, що вчора представники депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської обласної ради вирушили на схід, аби передати тутешнім дітям книжки з львівського Форуму видавців.

«Сьогодні, у День миру, книжки з львівського форуму ми передали Луганському районному відділу освіти. Звідти літературу розподіллять між школярами.Принагідно, від усієї Львівщини ми привітали містян Станиці Луганської зі святом. Адже Україна – єдина. Ми переможемо, бо разом», – каже волонтер, депутат Львівської обласної ради Андрій Ковч.

Ідея подарувати дітям сходу літературу з Форуму належить депутатській групі «Об’єднання волонтерів та учасників АТО», голові Львівської облради Олександру Ганущину, депутатові Андрієві Думі.

Додамо, на крайній сесії Львівської облради створили депутатську групу «Об’єднання волонтерів та учасників АТО». До неї увійшли 13 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: