За добу на Львівщині постраждали четверо пішоходів, один з них загинув

Правоохоронці встановлюють особи водіїв трьох транспортних засобів, які скоїли наїзд на пішоходів і залишили місце події.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

За минулу добу, 22 вересня, у місті Львові та у трьох районах області було зареєстровано чотири дорожньо-транспортних пригоди, під час яких постраждали пішоходи.

У селі Туринка Жовківського району 22 вересня, о 21.40, водій автомобіля  «Фольксваген пасат», 33-річний житель міста Червоноград, скоїв наїзд на 54-річного пішохода, жителя Сокальського району, який, за попередніми даними, йшов проїзною частиною. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Цього ж дня, близько 18.00, у селі Скнилів Пустомитівського району водій автомобіля «Шкода Октавія» скоїв наїзд  на 59-річного пішохода, жителя Львова. Внаслідок ДТП в лікарню госпіталізовано пішохода та 40-річну пасажирку іномарки. Зі слів очевидців, водій автомобіля «Шкода Октавія» перебував у стані алкогольного сп’яніння і після наїзду на людину з місця події втік.

22 вересня, близько 06.00, біля села Старичі Яворівського району водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на 36-річну місцеву жительку. Після ДТП водій залишив місце події і травмовану жінку-пішохода, а сам втік.  Постраждалу з важкими травмами госпіталізовано. Винуватця ДТП встановлюють.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові, о 20.00.  Водій мікроавтобуса білого кольору скоїв наїзд на 26-річну жінку-пішохода і залишив потерпілу та місце ДТП.

Правоохоронці встановлюють особи водії причетних до скоєння ДТП, які залишили місце пригоди, всі обставини дорожньо-транспортних пригод встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: