На Україну чекає аномально холодна зима

З понеділка, 26 вересня, погоду в Україні визначатиме не дуже волога і прохолодна повітряна маса. Денна температура не підніметься вище 15 градусів.

З понеділка, 26 вересня, погоду в Україні визначатиме не дуже волога і прохолодна повітряна маса. Денна температура не підніметься вище 15 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі, передає Страна.ua.

В цілому по Україні буде без істотних опадів, лише у східній частині та Приазов'ї часом дощ.

Вночі, вранці в західних областях місцями туман. Вітер переважно північний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі 5-10 ° тепла; вдень 11-16 °.

На Закарпатті та крайньому півдні країни до 19 °; на високогір'ї Карпат протягом доби 3-8 ° тепла.

У Києві - без істотних опадів; температура повітря вночі 7-9 °, вдень 13-15 °.

На вівторок, 27 вересня, синоптики прогнозують погоду без опадів, лише у східній частині та Приазов'ї місцями невеликий дощ. Вітер північний і північно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі 3-8 ° тепла (в західних областях на поверхні грунту місцями заморозки 0-3 °), на півдні країни до 13 ° тепла; вдень 10-15 °, в західних і південних областях 13-18 °, на Закарпатті до 20 °.

У Києві - без опадів; температура повітря вночі 5-7 ° тепла, вдень 10-12 °.

Цього року Україну чекає аномально холодна і довга зима з морозами під 30 градусів. Синоптики прогнозують не просто холодний сезон, а люту зиму, яка буває раз на 32 роки. На українців чекає тридцятиградусний мороз, який триватиме аж до кінця березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: