Підозрюваний у вбивстві поліцейських – екс-боєць «Торнадо»

Підозрюваний у вбивстві поліцейського у Дніпрі Пугачов є колишнім бійцем батальйону «Торнадо».

Про це під час брифінгу у Дніпрі повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, передає Громадське.

Вона також розповіла подробиці інциденту в Дніпрі, в результаті якого був убитий 27-річний поліцейський Артем Кутишев.

«Автомобіль «Сітроен» порушив ПДР, проїхав на червоне світло. Патрульний зупинив його, сказав, що будуть перевіряти водія по планшету. Водій сказав, що не треба перевіряти документи, попросив патрульного його відпустити. Патрульний сказав, що це його службовий обов'язок, сів в автомобіль і став перевіряти його документи», – розповіла Деканоідзе.

За її словами, у цей час підозрюваний вийшов з машини, приставив пістолет і вистрілив. Після цього він вистрілив в напарницю Кутишева Ольгу Макаренко. Вона померла на операційному столі.

Щодо зброї проводяться експертизи, також перевіряється інформація про те, що зловмисник заволодів пістолетом патрульного. Деканоідзе додала, що водій мікроавтобуса спробував блокувати машину злочинця, проте той погрожував йому зброєю і після цього втік.

Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі водій застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення.

У вбивстві патрульного підозрюють 33-річного мешканця міста Торез Донецької області Пугачова Олександра Андрійовича. З 2015 року він знаходився у розшуку, йому інкримінували незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та створення злочинної організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: