«Справа Новинського»: в ГПУ розповіли про масштабні обшуки

Генеральною прокуратурою спільно з СБУ проводиться спецоперація в рамках кримінального провадження щодо заволодіння майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан».

Генеральною прокуратурою спільно з СБУ проводиться спецоперація в рамках кримінального провадження щодо заволодіння майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», інформує прес-служба відомства.

Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» в особливо великих розмірах, доведення вказаного підприємства до банкрутства та вчинення інших злочинів, 25.09.2016 на території Миколаївської, Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», проводиться 23 обшуки, до яких залучено більше 45 працівників прокуратури та 150 співробітників Служби безпеки України. Внаслідок вказаних злочинних дій, ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод «Океан» спричинено збитків на суму понад 1,5 млрд грн.

В ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи задіяні у процедурі банкрутства підприємства, зокрема, ліквідатори, службові особи ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», ПрАТ «Смарт- Холдинг» та інших підприємств.

Слідчі дії тривають.

Бенефіціаром «Смарт-Холдинг» є один з лідерів Опозиційного блоку Вадим Новинський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: