До Львова прибула делегація Збройних сил Литви

147489931857e92d76c4ee3

Перший заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин у понеділок, 26 вересня, зустрілася з делегацією Збройних Сил Литовської Республіки будинку офіцерів з м.Вільнюс на чолі з начальником Вільнюського будинку офіцерів Гаудентасом Аукстікалнісом.

Парасковія Дворянин розповіла гостям з Литви, як працює Львівська обласна рада та які пріоритетні завдання стоять перед керівництвом області та депутатським корпусом.

Окрім того, під час зустрічі обговорили питання співробітництва між  українськими та литовськими культурними військовими спілками, будинками офіцерів та представниками культурних і соціальних проектів, спрямованих на допомогу військовослужбовцям та членам їх родин. Також йшлося про можливість організації спільних українсько-литовських концертних програм для військовослужбовців Збройних Сил України та військовослужбовців Збройних Сил Литовської Республіки.

Слід зазначити, що литовська делегація перебуває на Львівщині з 22 до 28 вересня. За цей час вони уже відвідали Національну Академію Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного, Трускавецький військовий санаторій, де зустрілися  з учасниками АТО, які проходять реабілітацію у військовому санаторії. Окрім того, побували у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, де відбувся концерт для литовського контингенту та військовослужбовців ЗСУ. Заплановані також інтерв’ю на місцевому телебаченні, екскурсії  музеями, театрами, храмами міста та замками Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: