Під час нового наступу на Алеппо загинули понад 200 людей

Правозахисники заявляють, що кількість загиблих з початку наступу сирійської армії на східні райони Алеппо перевищила 200 людей і ця цифра може зростати.

Правозахисники заявляють, що кількість загиблих з початку наступу сирійської армії на східні райони Алеппо перевищила 200 людей і ця цифра може зростати, передає УНІАН.

За оцінкою Сирійського центру моніторингу за правами людини, який базується у Британії, з моменту виходу уряду Башара Асада з режиму припинення вогню кількість жертв в Алеппо сягнула 213 людей. Тільки в неділю в місті загинули щонайменше 26 людей.

Раніше на екстреному засіданні Ради безпеки ООН щодо Сирії постійний представник США в ООН Саманта Пауер звинуватила Росію в поширенні брехливої інформації про ситуацію в Сирії і назвала дії Москви варварством.

У відповідь російський представник в ООН Віталій Чуркін звинуватив США в небажанні сприяти дотриманню перемир`я.

У минулий четвер сирійська армія оголосила про початок нового наступу на зайняті повстанцями райони Алеппо. Незабаром після цього східні райони бомбардували.

За словами спеціального представника генсека ООН Стаффана де Містури, внаслідок обстрілу в Алеппо в останні дні загинули більше 200 людей, в тому числі десятки жінок і дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: