Підозрюваний у вбивстві двох патрульних у Дніпрі вже прооперований і не визнає свою провину

1474819818-1997

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних у Дніпрі заявляє, що його прізвище не Пугачов і не визнає своєї провини.

Про це заявив перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян, передає прес-служба Нацполіції.

«Свою провину він не визнає і зазначає, що Пугачов – не його прізвище», –зауважив начальник кримінальної поліції. Він повідомив також, що зброю ще не знайдено, вилучили поки лише гільзи.

Водночас, головний лікар лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів, що операція підозрюваному пройшла успішно. Таку інформацію передає 112 Україна.

«Пугачов буквально п'ять хвилин тому екстубований (інтубаційну трубку витягли з просвіту гортані і трахеї - Ред.). Його стан стабільний, лікарі зробили все можливе, щоб не було значних ускладнень. Провели резекцію тонкого кишечника, який був пробитий у чотирьох місцях. Також куля зачепила печінку. Вона пройшла повз нирки і зупинилася біля 12-го ребра, звідки її і витягли», - розповів Риженко.

Як повідомляв УНІАН, вранці 25 вересня зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку з 2015 року за кількома статтями - ч.3 ст.146 - «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», ч.1 ст.255 «Створення злочинної організації», ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Поліція у Дніпрі оголосила операцію «Перехоплення» із затримання підозрюваного, якого затримали у лікарні, про що повідомив глава МВС Арсен Аваков. За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження. У Дніпрі понеділок, 26 вересня, за рішенням міськради, оголошено днем жалоби за загиблими поліцейськими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: