Поліцейських озброять електрошокерами

Українська поліція в найкоротші терміни буде оснащена електрошокерами. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні на брифінгу в Дніпрі.

Українська поліція в найкоротші терміни буде оснащена електрошокерами. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні на брифінгу в Дніпрі, передає УНІАН.

«Після трагедії, яка сталася у Дніпрі з поліцейськими, ми маємо намір посилити інструкцію із застосування зброї і отримати законодавчо дозвіл на більш жорсткі дії. Закон про Національну поліцію передбачає застосування електрошокерів, але практично вони не застосовувалися до цього часу», – зазначив міністр.

За його словами, поліцейські застосовуватимуть електрошокери і до цього треба бути готовими.

«Це, можливо, неприємна новина, але для цього громадянам треба бути готовими. Застосовуватимуться електрошокери з усіма наслідками, а також застосовуватиметься зброя без всяких на то сантиментів, якщо буде ця норма прописана», – сказав Аваков.

Міністр повідомив, що перша партія електрошокерів уже закуплена і наразі проводиться її реєстрація у відповідних відомствах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: