Бабуся коханки Путіна придбала три елітні квартири в Москві та Пітері

300x300_15acb02104c501b8f48a49b5739df8d3

Бабуся олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої придбала три розкішні квартири.

Така інформація з'явилася на російському телеканалі Дождь, і співробітники каналу заявили, що мають у своєму розпорядженні документами про продаж трьох розкішних квартир в Санкт-Петербурзі і Москві.

Ці квартири продали одні з найбагатших людей Росії - Петро Колбін і Геннадій Тимченко. Стало відомо, що бабуся гімнастки, якій приписують роман з Путіним, купила дві квартири на Арбаті в Москві, а також одну квартиру в Пітері, в центрі міста, поруч з Петропавлівським собором. Примітно, що московські квартири знаходяться по сусідству, і їх площа сягає 600 квадратних метрів, а площа квартири в північній столиці становить 200 квадратних метрів.

На телеканалі надали виписки з держреєстру, згідно з якими в кінці минулого року московська і пітерська нерухомість, що належить Колбіно і Тимченко, відомим російським бізнесменам, була переоформлена на Анну Зацепіліну. Пізніше співробітники телеканалу з'ясували, що Зацепіліна доводиться рідною бабусею Аліні Кабаєвій. Залишилося тільки дізнатися, звідки у родичів гімнастки мільйони доларів на покупку елітної нерухомості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: