Львівська обласна рада ініціює масове звільнення керівників лісгоспів

Депутати львівської облради звертаються до Міністерства оборони України з пропозицією звільнити з посад директорів Сколівського та Старицького військових лісгоспів, Мостиського військового лісництва, а також державного підприємства Львівський військовий лісокомбінат.

Крім цього, своїм рішенням обласні депутати доручили директору Галсільлісу розглянути питання щодо звільнення з посад директорів Золочівського та Миколаївського лісгоспів, а також адміністративних стягнень щодо працівників структурних підрозділів Галсільлісу, щодо яких правоохоронці виявили факти неналежного виконання службових обв’язків.

Також обласні депутати звернулися до Держлісагентства України з проханням звільнити з посади директора державного підприємства Буське лісове господарство з огляду на велику кількість незаконних вирубок. Також, заслухавши інформацію прокурора Львівської області щодо порушених кримінальних проваджень, депутати облради звернулися до Держлісагентства з проханням провести службові розслідування щодо директорів трьох лісових господарств: Славського – Кокоця Сергія, Стрийського – Ростислава Павліва і Радехівського – Степана Данькевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: