Деякі міста з інших областей готові приймати сміття, - Садовий

Сьогодні в місті орієнтовно 10% майданчиків є перевантажені, однак, перевізники працюють, аби прибрати місто від сміття.

Це прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба ЛМР.

Мер зазначив, що питання поводження з ТПВ обговорювали під час засідання Асоціації міст України, яке вчора відбулось в Києві. Деякі невеликі міста з інших областей України готові допомогти Львову.

«На сьогодні в нас є 1222 контейнерні майданчики, орієнтовно 10% - перевантажені. Це проблема одного з перевізників, який не може знайти місце, куди вивозити. Ми домовились, що інші перевізники будуть йому допомагати. Ми маємо системне блокування вивезення сміття з міста Львова. Більше 120 днів Львів знаходиться в блокаді. Власне, на Асоціації міст ми це питання піднімали, і зголосилися допомогти деякі невеликі міста з Донецької області, з Сумської області, а те, що ближче, від Львова і до Києва, всі і далі мовчать. Люди просто опускають голову, говорять, що їм сказали Львову не допомагати, бо будуть мати дуже великі проблеми. Це реалії нашого часу. Тому проблема не сміття, а проблема – політичного сміття нашої країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: