Головного тренера збірної Англії з футболу звільнено через корупційний скандал

sam-allardyce-3
Сем Аллердайс

Футбольна асоціація Англії (ФАА) у вівторок, 27 вересня, звільнила з посади головного тренера національної збірної Сема Аллердайса після корупційного скандалу.

Останній пропрацював на посаді лише 68 днів. Керівник асоціації Ґреґ Кларк заявив про початок розслідування щодо Аллердайса. Виконувачем обов'язків тренера збірної стане Ґарет Саутґейт.

«Це було непросте рішення, однак ми повинні захистити інтереси асоціації та високі стандарти правил поведінки в футболі», - йдеться з заяві ФА, цитує агентство SID. Аллердайс раніше 27 вересня мав розмову з Кларком та вибачився за свою поведінку.

У серпні Аллердайс зустрівся з журналістом видання Telegraph, який видав себе за інвестора і приховано знімав зустріч. Під час спілкування тренер нібито заявив, що може допомогти обійти норми ФАА, які забороняють володіння правами на футболіста третім особам. ФАА та ФІФА заборонили такі договори. Окрім того, Аллердайс нібито підписав з гаданим інвестором контракт на консалтингові послуги, який мав йому принести заробіток в еквіваленті 461 тисяча євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: