Львівська прокуратура затримала на хабарі посадовця міграційної служби

При одержанні 600 доларів неправомірної вигоди затримано посадовця Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

В повідомленні йдеться, що вчора, 27 вересня, прокуратурою Львівської області спільно з працівниками Державної прикордонної служби України «на гарячому» при отримані неправомірної вигоди у сумі 600 доларів США затримано одного з начальників відділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

За вказані кошти посадовець обіцяв трьом іноземним громадянам з Лівану та Марокко посприяти в оформленні документів для в’їзду на територію України.

За вказаним фактом прокуратурою розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.369-2 КК України, а саме зловживання впливом за прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

На даний час, з метою встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення слідчим за участю підозрюваного проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Зазначимо, що це уже не перший корупційний випадок в діяльності службовців управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Також додамо, що у спільноті Варта-1 була оприлюднена інфромація, що вчора, 27 вересня на вулиці Мазепи, 11 було затримано на хабарі 1000 євро, по словам співробітників поліції, держслужбовця з міграційної служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: