У Львові з нагоди Дня освітянина всі вчителі отримають премію

З нагоди Дня освітянина усі педагогічні працівники шкіл, садочків та позашкільних навчальних закладів отримають грошову винагороду.

У Львові відзначають День працівника освіти. Сьогодні у Соборі святого Юра о 15.00 год відбудеться урочистий молебень з нагоди Дня вчителя, Дня дошкілля та Дня бібліотек. Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, з нагоди свята усі педагогічні працівники шкіл, садочків та позашкільних навчальних закладів отримають грошову винагороду у середньому розмірі до 80%.

У Львові у 2016-2017 навчальному році функціонує 120 загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності, у яких працює 6 235 вчителів, та 13 - приватної форми власності, де працює 228 вчителів.

З нагоди відзначення Дня працівників освіти за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків усі педагогічні працівники шкіл, садочків та позашкільних навчальних закладів отримають грошову винагороду у середньому розмірі до 80%.

У 2014 році розмір грошової винагороди становив 50% розміру посадового окладу педагогічних працівників, а у 2015 – 80%.

Практично у всіх містах України розмір винагороди складає до 50%, окрім м. Києва, де розмір такої виплати становить 100%.

В 2015 році у місті Львові реалізовано Програму «Успішний вчитель». 100 переможців Програми нагороджено сертифікатами Львівської міської ради та грошовою винагородою у розмірі 25 тисяч гривень кожному.

У 2016 році Програма поширюється на педагогічних працівників шкіл, садочків та позашкільних навчальних закладів (відповідно 50, 40 та 10 педагогів-переможців). Для її реалізації у 2016 році з міського бюджету м. Львова виділено 3 184 700 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: