Я буду відстоювати Гладюка, чого б це не вартувало, - Загарія

zagariya

Службове розслідування щодо начальника карного розшуку обласного управління нацполіції Миколи Гладюка проводить центральний апарат нацполіції.

Службове розслідування щодо начальника карного розшуку обласного управління Нацполіції Миколи Гладюка проводить центральний апарат Нацполіції.

Так під час прес-конференції заявив очільник обласного управління поліції Дмитро Загарія, повідомляє ІА Дивись.info.

«Я буду відстоювати Гладюка чого б це не вартувало. Це не та людина, яку можна просто відсунути, це професіонал високого класу. Я мав право там бути і буду в таких в випадках захищаючи свій особовий склад, своїх працівників», - заявив Загарія.

Він також підтвердив факт затримання виконавців замаху на бізнесмена Богдана Копитка.

«Затримали виконавців, працюємо над рештою роботи щоб довести її до логічного кінця. Розголошувати результати наперед я не збираюся», - заявив очільник поліції.

Нагадаємо, що в інтерв'ю ІА Дивись.info Дмитро Загарія відмовився коментувати щодо ситуації з протоколом на Миколу Гладюка.

 

Також у мережі оприлюднили відео із затриманням начальника карного розшуку ГУ Нацполіції у Львівській області Миколи Гладюка, якого виручати приїхав головний поліцейський області Дмитро Загарія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: