Київське «Динамо» здобуло перше очко у розіграші Ліги чемпіонів (Фото)

59
фото uefa.com

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між футбольним клубом «Динамо» і турецьким «Бешикташем» завершився нічиєю - 1:1.

Якщо порівнювати з останнім матчем проти «Олімпіка», який «Динамо» виграло з рахунком 4:0, Сергій Ребров зробив у стартовому складі чотири зміни. Замість дискваліфікованого Сидорчука, а також Макаренка, Циганкова та Федорчука з перших хвилин вийшли Антунеш, Гармаш, Буяльський та Ярмоленко, причому останній одягнув капітанську пов'язку), а порівняно з матчем двотижневої давнини проти «Наполі» – три (Шовковського, Макаренка та Циганкова замінили дебютант євротурнірів Рудько, Морозюк та Буяльський).

Господарі, яких підганяли експресивні місцеві фанати, з перших хвилин побігли вперед, причому особливо активним був бразилець Таліска, раз за разом турбуючи дальніми ударами Рудька.

Під час першого тайму господарі потроху підбиралися до штрафного майданчика команди Сергія Реброва, й якщо не з гри, то зі стандартного положення відкрили рахунок. Корзун, який у середині першого тайму замінив травмованого Буяльського, необдумано порушив правила проти Абубакара в безпосередній близькості від власного штрафного майданчика, і Куарежма, немов рукою, майстерно поклав м'яча у верхній кут воріт.

Пропущений гол змусив динамівців активніше йти уперед, однак до ударів по воротах до перерви справа так і не дійшла.

З початком другої половини зустрічі динамівцям вдалося трохи вирівняти статистичні показники володіння м'ячем, а також «біло-сині» почали турбувати захисну лінію суперника разом із голкіпером. Врешті, тиск на ворота господарів дав свої плоди на 65-й хвилині, причому до взяття воріт призвів також стандарт – Рибалка навісив зі штрафного з правого флангу, а Циганков, який буквально кількома хвилинами раніше вийшов на поле з лави запасних, замкнув дальню стійку.

Зрівнявши рахунок, «біло-сині» отримали додаткову впевненість, натомість «стамбульські орли» почали нервувати.

У підсумку, результативна нічия на виїзді, яка принесла перше очко до скарбнички «Динамо» й дозволила «біло-синім» залишити останній рядок у турнірній таблиці.

За матеріалами ФК «Динамо».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: