Львів’ян запрошують на виставу про одкровення наркозалежних

_eri4189_enl
Фото з вистави "Останній вагон" у Національному театрі ім. І. Франка

У Львові 27-28 жовтня відбудеться прем’єрний показ вистави «Останній вагон». Це – документальна п’єса про життя колишніх наркозалежних. Актори — вихованці реабілітаційного центру.

У Львові 27-28 жовтня відбудеться показ вистави «Останній вагон». Це – документальна п’єса про життя колишніх наркозалежних. Актори — вихованці реабілітаційного центру.

Документальну виставу «Останній вагон» львів’янам презентуватимуть протягом двох днів. До міста її привезли Національний академічний драматичний театру імені Івана Франка та Міжнародна Антинаркотична Асоціація. Головні ролі у п’єсі гратимуть колишні наркозалежні.

В основі вистави – реальні історії людей, які пройшли шлях від вживання наркотиків до повернення у нормальне життя.

«Ця вистава покаже, як легко руйнується людська доля через наркотики, - каже Керівник Міжнародної антинаркотичної асоціації Євген Нерух. – Її учасники пережили все це на власному досвіді, тож зможуть якомога правдивіше все відобразити».

Євген Нерух каже, що виставу, скоріш за все, показуватимуть у кількох театрах Львова. У яких саме – уточнюватимуть пізніше. Але вже достеменно відомо, що вхід на них вільний.

Нагадаємо, сьогодні у Львові презентували модель сучасного центру для людей із залежностями.

Ганна БЕЛОВОЛЬЧЕНКО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: