Львівські депутати знають, як вирішити проблему з житлом для учасників АТО

14517609_989516404509882_553065157403391308_n

Довгобуд по вулиці Тракт Глинянський, 161, міг би досить у короткий термін перетворитись на комфортне житло для наших бійців, вважає депутат Львівської міської ради, член фракції УКРОП Ігор Зінкевич.

За словами чиновників, будинок перебуває на балансі Львівської міської ради. У дяв'ятиповерхівці на два під’їзди – майже 100 квартир.

«Особисто відвідав цю споруду. Переконався, що комплекс перебуває у відносно непоганому стані та потребує лише укріплення фундаменту та несучих стін. Окрім цього, біля комплексу знаходиться немала земельна ділянка, на якій можна збудувати додаткові будинки», – стверджує Ігор Зінкевич.

Про те, скільки таких недобудов ще є у Львові, доведеться дізнаватись через офіційний депутатський запит.

Такий шлях вирішення проблеми, на думку Ігоря Зінкевича, має ще один позитивний аспект: воїни АТО можуть створити власну організацію, що буде займатись добудовою такого житла для себе і побратимів по фронту. Чимало воїнів, які повернулись додому, не мають роботи. Так можна вирішити й питання їх працевлаштування, і водночас – питання контролю за витратами виділених на будівництво коштів.

Депутат вважає, що добудова таких будинків значно зменшить час і збереже фінанси для побудови додаткового житла для АТОвців. Ігор Зінкевич також пропонує звернутись до Кабінету Міністрів України, щоб залучити не лише кошти з місцевого бюджету, а й додаткове фінансування для будівництва житла для військових черговиків антитерористичної операції на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: