Освітян Львівщини привітали із професійним святом

img_3490_1475146610

Сьогодні, 29 вересня, у Львівському Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти. На святкування зібрались кількасот освітян з усіх районів Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Із професійним святом педагогів привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Професія вчителя є унікальною, адже бути педагогом – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Ми усі родом зі школи. У всіх нас були вчителі й викладачі, які прищепили нам любов до знань, прагнення до навчання та пізнання, сіяли у серцях вихованців зерно прекрасного, світлого, вічного, - зазначив голова ОДА. - Ви люди особливого ґатунку, які свої сили, знання та досвід віддають вихованню у кожній дитині потреби до самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України. Пам’ятайте, все, що Ви віддаєте від щирого серця, повертається до вас зі сторицею. Тож бажаю кожному з Вас міцного здоровʼя, натхнення та успіхів у Вашій найпочеснішій місії».

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти, виховання учнівської і студентської молоді та з нагоди Дня працівників освіти видатних працівників галузі голова ЛОДА Олег Синютка нагородив почесними грамотами облдержадміністрації.

Довідка:

День працівників освіти  або День учителя – професійне свято працівників освіти України, відзначається щорічно у першу неділю жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: