«Стратити не можна помилувати»: що вирішать малехівці з сміттєзвалищем

71386

Сьогодні відбудеться сесія сільської ради Малехова, де вирішуватимуть питання, пов’язані із полігоном твердих побутових відходів.

Про це Дивись.info повідомив депутат Жовківської районної ради, активіст Ігор Муравський.

14466446_304649656594052_544244852_o

Згідно із оприлюдненим порядком денним сесії, четвертим пунктом розглядатиметься питання «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки зі стабілізації тіла полігону, реалізації комплексного проекту рекультивації полігону, обслуговування існуючого полігону та збірників фільтрату в с.Малехів Жовківського району Львівської області».

У вирішенні цього питання особливо зацікавлена Львівська міська рада і її очільник Андрій Садовий, адже з кінця травня у місті гостро стоїться проблема із вивезенням сміття. Однак мешканці Малехова категоричні: вони готові дозволити лише повну рекультивацію сміттєзвалища.

Зі свого боку, Львівська міська рада обіцяє селянам і будівництво нового ФАПу, і капітальний ремонт кількох вулиць, і щорічно виділяти гроші на оздоровлення дітей, і ще багато чого. Однак малехівці відмовляють вірити в обіцянки, адже їм подібне обіцяли вже не один рік.

Відбулася не одна зустріч представників міської ради Львова і громадськості Малехова, але запропонований проект рекультивації, який передбачає подальше складування сміття на полігоні протягом наступних семи років, людей не влаштовує.

Чи зможе сьогодні домовитися Андрія Садовий з малехівцями, дізнаємося після сесії сільської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: