Синютка обговорив суспільно значущі питання з Радою єпископів

Сьогодні, 29 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з Радою єпископів Львівській області. На зустрічі обговорили суспільно значущі питання, де можлива спільна діяльність Церков і ЛОДА.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Очільник області звернувся з проханням об’єднати зусилля священиків та працівників Народних домів, щоб згуртувати людей навколо культурного дозвілля. "Ми започаткували, щоб кожного тижня, як правило, у неділю, в Народних домах області відбувалися різноманітні заходи: концерти, творчі зустрічі, перегляди кінофільмів", - повідомив Олег Синютка.

Рада єпископів благословила ідею залучення священнослужителів до проведення просвітницьких заходів у Народних домах і буде брати активну участь у цьому процесі.

Крім того, єпископи попросили запрошувати їх на традиційні зустрічі голови ЛОДА з учасниками АТО та родинами новітніх Героїв.

Було обговорено перспективи створення Єдиної Помісної Церкви, співпрацю релігійних організацій з громадськими об’єднаннями, виховання та залучення дітей до церкви, створення реабілітаційного центру в м. Стрий.

Наприкінці Олег Синютка закликав священиків на державні свята проводити спільні молебні за участі представників усіх конфесій, щоб продемонструвати дуже необхідну сьогодні єдність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: