Ви чекаєте поки тут 10 тисяч людей збереться? – учасник АТО до депутатів

Учасникам АТО та депутатам не вдалося дійти згоди щодо ухвали про виділення землі атовцям.

Учасникам АТО та депутатам не вдалося дійти згоди щодо ухвали про виділення землі атовцям, пише ІА Дивись.info

«На квартирній черзі у Львові перебуває 2200 учасників АТО. І ми прагнемо не точкового вирішення для 100-300 людей а для всіх, незалежно чи вони присутні тут. Ми беремо два тижні щоб запропонувати розробити програму, враховуючи що є програма забезпечення квартирами учасників АТО, ми ще можемо запропонувати  механізм монетизації», - запропонувала депутат від «Самопомочі» Олена Пасевич.

Втім, учасники АТО чекати не погодилися. «Ви хочете щоб ми два тижні стояли? Ми будемо, але ви  можете швидше це зробити. Є земля на Під Голоском чому там не робиться? Ви думаєте - відтягнете час і менше учасників АТО стане? Чи ви хочете щоб їх зібралося 10 тисяч? Ми не дамо вам працювати. І те що там Андрій Іванович заявляє, що тут наймані люди і учасників бойових дій немає – прийдіть ми  покажемо посвідчення», - заявив учасник АТО.

Зрештою керівник фракціі БПП Петро Адамик, запропонував оголосити перерву. «Сьогодні вже і так толку не буде», -заявив депутат, і додав, що землі у місті немає, чим викликав хвилю  обурення протестуючих. Після цього секретар ради Анатолій Забарило закрив сесію, до завтра, щоб за цей час змогла попрацювати робоча група.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: