Російська Генпрокуратура здала Луценкові 291 прокурорів-зрадників з Криму

6fc3a9b0d6ca735fe00060a637fd429c

Завдяки листу з Генеральної прокуратури Російської Федерації українська ГП отримала дані про 291 кримського працівника прокуратури, який зрадив присязі.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

«Вчора отримав листа від російського ГП. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства Україна 590 осіб прокурорського складу.

В зв’язку з цим є дві новини:

  1. Завдяки офіційному листу ГП РФ українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 229 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру. Також ми тепер маємо всі дані ще про 291 зрадника. З огляду на це я підписав подяку начальнику управління ГП РФ І. Каминіну.
  2. Двічі не судимий екс-президент Янукович пробує підвищити свій воровський статус. Від простого баклана він намагається піднятися до козирного фраєра. Але щоб фуфло гнати, треба мізки.

Мушу розчарувати і ГП РФ і зальотного шулєра - на справжньому Указі Президента Україна, крім підпису, має бути Державна печатка. Її Янукович, на щастя, вкрасти забув.

Фьодорович, двійка! Сідай», – написав Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: