Виконком ЛМР затвердив містобудівні умови для багатоквартирного будинку для військовослужбовців

Сьогодні, 30 вересня, виконком ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для багатоквартирного будинку для військовослужбовців, про це повідомляє ІА Дивись.info.

Сьогодні, 30 вересня, виконком ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для багатоквартирного будинку для військовослужбовців, про це повідомляє ІА Дивись.info.

А також виконком ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для:

  • земельної ділянки на будівництво гр. Балашовою О. І. індивідуального житлового будинку та будинку охорони на вул. Бойківській, 28-28-А зі знесенням існуючих житлових будинків.
  • забудови земельної ділянки на розміщення ПАТ «Львівський інструментальний завод» бетонного вузла на вул. Замарстинівській, 170.
  • земельної ділянки на будівництво ПП «Сад-ЛВ» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Зеленій, 269.
  • земельної ділянки на реконструкцію гр. гр. Сворень К. В., Сворень О. М., Кураш М. Р., Своренем Р. Р. квартири № 6-а на вул. К. Левицького, 7 з розширенням за рахунок частини простору горища, частковою надбудовою зі сторони дворового фасаду і влаштуванням балкону.
  • земельної ділянки на будівництво фізичною особою – підприємцем Лунів Н. Л. торговельно-відпочинкового центру на вул. Личаківській, 201 зі знесенням існуючого будинку.
  • земельної ділянки на будівництво багатоквартирного житлового будинку для військовослужбовців Військової прокуратури Західного регіону України та членів їх сімей на вул. І. Мечникова, 16.
  • земельної ділянки на реконструкцію гр. Пицом М. А. квартири № 2 на вул. М. Паращука, 3 з розширенням за рахунок влаштування консольного балкону.
    земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Логістичний парк «Львів» будівлі виробничо-складських приміщень промислового призначення на території ТзОВ «Логістичний парк «Львів» на вул. Поліській, 6.
  • земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Будівельна кераміка Львова» багатоповерхових житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 108.
  • земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Шувар» торгового центру на просп. Червоної Калини, 36.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: