У зоні АТО нагородили бійців батальйону «Львів» (фото)

pm764image006

Вчора, 30 вересня, радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко та заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Зюбаненко вручили бійцям батальйону «Львів» відзнаки міністра внутрішніх справ України.

У Донецькій та Луганській областях цими днями перебуває робоча група, яку очолює радник Міністра внутрішніх справ України Іван Стойко, - пише прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

До складу групи також увійшли представники поліції Львівщини, зокрема заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Зюбаненко.

pm511image003

Група проводить робочі наради з бійцями АТО, під час яких обговорюють проблемні питання, виявляють недоліки, зокрема й у матеріально-технічному забезпеченні підрозділів та оперативно їх вирішують.

Читайте також: Бойовики знову порушують режим тиші: понад 30 обстрілів за добу

Вчора у Маріуполі відбулася ротація бійців батальйону поліції особливого призначення «Львів», кращих правоохоронців-учасників АТО  нагородили відзнаками Міністра внутрішніх справ України.

pm603image009

«Ці відзнаки – це у першу чергу визнання ваших бойових заслуг та вдячність за вашу мужність, незламність, сміливість та рішучість. За те, що ви під час ротацій місяцями перебуваєте на лінії вогню, не бачите своїх дружин, дітей та батьків, а захищаєте свою Батьківщину та нас», - звернувся до бійців батальйону Сергій Зюбаненко.

Також бійці батальйону «Львів» були нагороджені почесними грамотами Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: