Завтра «Карпати» зійдуться у дербі з луцькою «Волинню» (прев'ю)

zavantazhennya

У неділю, 2-го жовтня, о 14:00 в Луцьку львівські «Карпати» проведуть свій передостанній матч у першому колі.

Суперником «зелено-білих» у рамках західноукраїнського дербі буде луцька «Волинь». До поєдинку суперники підходять не в найкращому гуморі, проте з бойовим настроєм.

Востаннє львів’яни забивали у ворота лучан ще у серпні 2014-го року. Відтоді у трьох поєдинках поспіль кіперам «Волині» вдавалося зберігати свої ворота недоторканими. У тому ж матчі у серпні 2014-го «Карпати» востаннє перемагали. Тоді на полі стадіону «Авангард» гості забили два «сухих» голи.

Нині обидві команди перебувають не у найкращому настрої і замикають турнірну таблицю. В активі львів’ян і лучан по одній перемозі. «Карпати» перемагали «Сталь» ще у першому турі, а «Волинь» вигравала трьома матчами пізніше. Жертвою команди Віталія Кварцяного стала «Зірка».

В попередньому турі обидва учасника дербі отримали по три голи у власні ворота. Шансів у волинян, які гостювали на «Арені Львів» у матчі з «Шахтарем», майже не було. «Карпати» також вирушили на виїзд, однак їхня гра була кардинально іншою. «Леви» двічі вели в рахунку по ходу зустрічі, однак втримати перемогу не змогли і поступилися «Олександрії» 2:3.

Враховуючи невтішне становище обох учасників дербі, матч повинен стати справжньою битвою за очки. Мабуть, годі говорити про затертий шаблон «далі нікуди відступати». Всю серйозність ситуації розуміють підопічні Кварцяного і Зайцева. Тренер «Карпат», на жаль, не зможе розраховувати на забивного у цьому сезоні Амбросія Чачуа та Артура Новотрясова, які пропускатимуть матч десятого туру через дискваліфікацію. Крім того, в лазареті опинився один з лідерів команди Павло Ксьонз.

Остання гра в Олександрії засвідчила, що «зелено-білі» спроможні показувати якісний футбол. «Волинь» перед грою з «Шахтарем» також продемонструвала, що списувати її зарано – нічия у рідних стінах, яку гості здобули в компенсований час, з «Олександрією» і вибитий з Кубку «Олімпік» можуть це підтвердити.

Після десятого туру Ліги Парі-Матч на команди чекає тиждень відпочинку у зв’язку з вікном для збірних. Тому піти на перерву у хорошому настрої прагнутимуть обидва учасники дербі.

За матеріалами ФК «Карпати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: