Митник сім тисяч євро хабарів заховав у собачому вольєрі (фото, відео)

76f3a44d110b14cb4bdf52ac4f4e8208

Співробітники Служби Безпеки України разом з військовою прокуратурою викрили на митному посту «Тиса» налагоджену «схему» отримання хабарів працівниками митниці.

Про це повідомляє прес-група СБ України.

За проїзд одного мікроавтобусу з посилками закарпатських заробітчан хабарники брали 400-500 євро. За день пункт пропуску міг знімати гроші з близько сотні таких бусів, які перетинали кордон.

Співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою затримали під час отримання хабара у чотириста євро митника, відповідального за протидію контрабанді та порушення митних правил. Під час обшуків оперативниками було знайдено  7 тисяч євро, захованих у вольєрі службової вівчарки. Як встановлено – гроші було «зароблено» митником за 4 зміни.

«Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Митника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з встановлення та притягнення до відповідальності всіх посадовців, задіяних у корупційній схемі», – коментують ситуацію в СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: