На Львівщині триває призов: найменша активність у Львові та на Перемишлянщині

thumb_154359_news_m_1459250520_580x400_3_0_1475479984_580x400_3_0

Триває набір на контрактну службу в армії: найменша активність у Львові та на Перемишлянщині.

У Львівській області триває набір добровольців на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України. Найбільше контрактників у ІІІ кварталі залучено у Яворівському, Самбірському та Бродівському районах – виконання плану складає більше 100%. Натомість найменшу активність громадяни виявляють у місті Львів та на Перемишлянщині.

Про це сьогодні, 3 жовтня, йшлося під час традиційної скайп-наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із головами райдержадміністрацій.

Як наголосив Олег Синютка, ті райони, які виконали доведений план, можуть розраховувати на додаткові кошти з обласного бюджету на капітальні видатки.

Слід зазначити, що від сьогодні в області розпочався призов на строкову військову службу і водночас триває залучення громадян на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.

Зауважимо, що контрактники отримають покращені умови служби. Зокрема, передбачено хороше грошове забезпечення – від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії та можливість отримати житло. Держава обіцяє одноразову матеріальну допомогу, оздоровчі кошти, відпустку та професійне зростання.

Усі зацікавлені можуть звертатись у районні військові комісаріати або обласний військовий комісаріат – тел: (032) 260-26-44. Вимоги для кандидатів: вік – від 18 до 40 років, задовільний стан здоров’я, придатність за професійно-психологічними та медичними показниками, відсутність судимостей, психіатричного та наркологічного обліку.

Нагадаємо також, що минулоріч Львівська область була серед лідерів в Україні за кількістю набраних військовослужбовців на контрактну службу до Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: