Садовий відмовився сказати, куди вивозять сміття зі Львова

96321_1

3 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що з 1220 майданчиків сміття не вивозять лише з 25. Утім, куди саме фірми-перевізники вивантажують відходи, мер міста уточнювати відмовився.

Сьогодні, 3 жовтня, під час виїзного брифінгу мер Львова Андрій Садовий заявив про те, що у місті майже немає невивезеного сміття, повідомляє ІА Дивись.info.

«Сьогодні з 1220 майданчиків не вивезене сміття з 25. Це фактично два відсотки, - зазначив Андрій Садовий. – У п’ятницю, суботу, неділю дуже багато вивезли сміття. Ми знаємо, куди вивозити, працюємо над цим».

При цьому, назвати локації, які приймають львівське сміття, мер відмовився.

«Публічно говорити про те, куди ми веземо відходи, я не буду. Бо завтра там будуть створені проблеми, будуть підняті люди, будуть ті самі бунтарі, які створюють нам проблеми сьогодні», - зазначив міський голова.

Очистити переповнені майданчики Андрій Садовий пообіцяв вже завтра.

Нагадаємо, раніше заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Марунюк заявила, що проблеми з вивезенням сміття виникли через блокування сміттєзвалищ. Керівництво міста вбачає у цьому політичний підтекст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: