У Червонограді викрили серійного злодія

У Червонограді правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався викрасти прилад для передачі та розподілу інтернет-сигналу.

До правоохоронців надійшло повідомлення від начальника відділу експлуатації одного з місцевих підприємств про те, що по даху приміщення підприємства хтось ходить. За словами заявника, про це його повідомила мешканка сусіднього будинку, котра про всяк випадок зачинила двері на горище.

На місце події виїхала група реагування. Як встановили правоохоронці на даху будинку перебував 21-річний місцевий житель, який зізнався у тому, що мав намір викрасти прилад  для передачі та розподілу інтернет-сигналу.

Відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.185 ч.1 КК України (крадіжка).

Окрім того правоохоронці встановили, що в ніч на 29 вересня чоловік крізь незачинене  вікно проник у будинок 30-річної місцевої жительки, звідки викрав  мобільний телефон марки «Самсунг», банківські картки та документи. Триває досудове розслідування за цими фактами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: