У Львові пройде благодійна виставка-аукціон на підтримку 9-річної дрогобичанки

zwk8tcrfa_8

5 жовтня о 19:00 відбудеться відкриття виставки робіт фотографа Наталії Бойченко та благодійний аукціон на підтримку 9-річної дрогобичанки Діани Лихви.

Flying high – «лети високо» і не зважай на обмеження. Тільки так можна отримати насолоду від життя та досягнути недосяжних цілей. Не існує рамок та умов в мистецтві, коханні й доброті. Таку назву ми обрали для виставки фотографій та благочинного аукціону в креативному просторі Communa, розповідають організатори

Поціновувачі мистецтва зможуть переглянути фотографії, придбати їх в межах аукціону та внести свою частку в добру справу благодійності. Захід проходитиме за підтримки благодійного фонду «Допомога і турбота». Виручені кошти будуть спрямовані на допомогу Діані Лихві. У дівчинки рубцевий стеноз гортані, від якого дитина задихається, і щоразу опиняється на операційному столі. За три роки дівчинка перенесла сорок три оперативних втручань. Київські лікарі кардинально допомогти не можуть, тільки підтримати, щоб дитина не задихнулася. За цю операцію на гортані готові взятись швейцарські лікарі, необхідна сума – 110 тисяч доларів.

Живою музикою вечір наповнять гурти «Шосте Чуття» та ROCKOKO.

Дата проведення аукціону: 5 жовтня 2016 р., початок о 19:00.
Місце проведення: креативний простір CoMMuna (м. Львів, вул.. Галицька, 1).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: