У Львові видадуть благодійну дитячу книгу

Щоб видати благодійну дитячу книгу у межах проекту «Щастя у віконці», за місяць надійшло 212 казок від 77 авторів. Також книгу безкоштовно готові ілюструвати 8 художників.

«Ми отримали вчетверо більше казок, ніж очікували. Маємо 212 дитячих оповідань, історій від 77 авторів з різних куточків України. У книжку увійдуть 50 казок, майже усі вже відібрані редколегією. Також до проекту приєднались восьмеро ілюстраторів. Зважаючи на репертуар, який ми отримали, наша книга матиме чотири розділи: «Казки про дива», «Казки про звірят», «Казки про діток», «Казки про зиму та Миколая», – розповідає Ірина Астахова, голова Благодійного фонду «Щастя завжди поруч».

Унікальна книга побачить світ у переддень Святого Миколая. Першими отримають ці книжки дітки-сироти та діти з багатодітних родин.

«Друкувати цю унікальну книгу казок будемо у Львові. Зараз робимо макет та малюємо ілюстрації. Після цього будемо обирати типографію. Плануємо видали 5000 екземплярів. Для цього нам потрібно  70 тисяч гривень. Зараз активно шукаємо спонсорів та меценатів. Будемо раді будь-якій підтримці», – додала Ірина Астахова.

Нагадаємо, метою проекту є зібрати казки, написані мамами і татами, бабусями і дідусями для всіх діток України. Проект стартував у вересні у Львові. Організатор проекту – Благодійний фонд «Щастя завжди поруч».

Реквізити та додаткова інформація є на сайті проекту та у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: