У США посадили двох виховательок за створення «бійцівського клубу з малюками»

minnieland-workers-600x400

У США двох виховательок в дитячому садку посадили за насильство над дворічними дітьми - жінки заохочували бійки між малюками, наступали на пальці їхніх ніг і поливали водою. Чиновники зі служби захисту дітей вважають, що дівчата таким чином розважалися.

У США в штаті Вірджинія 26-річну Кьерру Спріггс засудили майже на три роки позбавлення волі за організацію «бійцівського клубу з малюками». Її напарницю, 31-річну Сару Джордан, раніше засудили на два роки позбавлення волі, повідомляє Washington Post.

Спріггс і Джордан працювали в академії Мініленд. Удвох вони знущалися над дворічними дітьми: заохочували бійки малюків між собою, примушували їсти гострі чіпси, наступали на пальці ніг і обливали водою зі шланга.

Інші співробітники дитячого саду свідчили, що бачили насильство, одна з них повідомила про це адміністрацію садка. Коли влада не відреагувала, вона звернулася в службу захисту дітей.

Інциденти сталися в 2013 році, точні мотиви виховательок залишаються невідомими. Чиновники зі служби захисту дітей вважають, що дівчата розважалися таким чином.

Адвокат Спріггс заявив, що у дітей не було ніяких травм. Але за словами деяких батьків, після того, що сталося малюки стали замкнутими і почали вести себе агресивно. Інші діти стали нервувати, коли йшли в садок. Прокурори також заявили, що пройшло недостатньо часу, щоб оцінити весь вплив події на дітей.

У зв'язку з цим як мінімум 10 сімей подали цивільні позови. Вони мають намір стягнути з академії 12 мільйонів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: